23 april 2013

Toneel

Een tijd geleden zaten we in de klas . En Veerle zei : we gaan een toneel maken ! Iedereen juichte .
En het toneel gaat over pesten en plagen .
Eerst spraken we over de personages . Dan schreven we een tekstje . En dan lazen we het voor .

Veerle had eens gevraagd wat we graag wouden zijn als personage in het toneel, maar dat was niet zeker dat we dat werkelijk gaan zijn in het toneel .  We moesten erbij zeggen hoe  oud je wil zijn ,wat je wil zijn , wat jouw karakter is , ... 

We hebben samen met de klas geoefend voor ons toneel.
Veerle zei eerst dat we moesten doen alsof we alleen op de speelplaats waren en dan moesten we uitbeelden wat we deden. Er waren er aan het schommelen en gooien met een bal of lezen in een boek of gewoon rondlopen of een beetje springen met een touw en zonder touw .
Daarna moesten we met twee op de speelplaats spelen . Dan deden we samen alsof we praten, met een naar elkaar gooien en nog veel meer . Maar daarbij mocht je niet echt met je mond geluid maken .

2 opmerkingen:

  1. Een toneel! Benieuwd wat jullie allemaal gaan leren en doen. De maskers zien er alvast mooi uit! We komen zeker kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Karen (mama Esmee)donderdag, 30 mei, 2013

    Het lijkt elke dag spannender te worden en ik hoor dat jullie zeer intens aan het voorbereiden zijn... We zijn heel benieuwd! Veel succes toegewenst, en niet te veel plankenkoorts.

    BeantwoordenVerwijderen