12 december 2013

" Tropisch eiland " geschreven door Lewis

TROPISCH EILAND.

Er was eens een man die ging op reis naar Amerika. Hij pakte de koffers en vertrok naar het vliegveld. Hij kocht een kaartje en ging naar de wachtzaal.
Na een uurtje vertrok hij.
In het vliegtuig dronk hij een cola. Een minuut later zei de piloot dat ze gingen neerstorten. Hij begon te gillen zoals geen ander dat kan. Toen ze waren neergestort  lagen er allemaal sierraden, pruiken en valse gebitten op de grond van het vliegtuig. Hij was de enige van al de mensen waarvan het lukte de zee over te zwemmen.

 Toen hij was aangekomen  zag hij direct dat  het eiland onbewoond was. Hij dacht  dat met hem hetzelfde ging gebeuren als bij Robin zijn neefje. Het eerste dat hij deed was bananen plukken. Hij at ze op en toen trok hij de jungle in. Hij zocht naar een scherpe steen om een speer te maken. Een uurtje later was de speer  klaar.

Toen ging hij op zoek naar een hert om op te jagen. Toen plots hoorde hij luid gebrul. Hij ging op het geluid af. Na een uur wandelen stond hij aan de voet  van een vulkaan . Het  geluid kwam  van boven op de vulkaan . Toen begon hij te klimmen . Na een half uurtje stond hij op de  top van de vulkaan. Hij keek in de vulkaan maar kon niks zien. Alleen  diep in de vulkaan  zag hij een groen stipje met daarin een zwart  en er rond  nog 4 zwarte stipjes. Hij dacht in zichzelf als dat nu levende wezens zijn  die moeten ademen dan  kan ik dat ook en hij sprong naar beneden hij was natuurlijk bang. Aaah !!! riep hij ,
 mama !!! Hij belandde gelukkig op een  rots .Toen kon hij beter zien wat die stippen waren : het waren kanibalen  en er lag  een schipbreukeling op de tafel of toch tenminste wat ervan over bleef .

Ik dacht bij mezelf dat zal wel die man zijn die in de ketel zat .
Toen zag de leider mij en zei hoelieboel.  Ik verstond er niets van. De twee andere mannen liepen op mij af. Ik liep voor mijn leven  en klom naar boven .Gelukkig had hij het overleefd . Toen liep hij zo snel als hij kon terug naar het strand . Hij maakte snel een vlot en hij dreef  weg.

De volgende morgen lag hij aan de kust net voor zijn huis.


Lewis

1 opmerking: